Marketing

Een professionele weerbescherming kan een waardevolle extra dienstverlening zijn als onderdeel van een marketingcampagne. Weerrisico.nl biedt u de mogelijkheid u te verzekeren tegen van tevoren bepaalde weersomstandigheden, waarmee u voordeel kunt behalen voor zowel uw klanten als uzelf.

Bepaal de weersomstandigheden waartegen u zich wilt indekken en kies het dichtstbijzijnde weerstation. Bepaal dan een kostenbesparingsparameter om aan uw klanten door te berekenen in de vorm van een conditionele korting. Start een marketingcampagne waarin u de nadruk legt op de weerbeschermingsgarantie en de korting die u biedt. Koop een passend weercertificaat bij weerrisico.nl met het totaal aantal kortingen/producten dat u heeft verkocht als het bedrag waarvoor u gedekt bent. Als de door u bepaalde weersomstandigheden zich voordoen, betaalt Weerrisico.nl u onmiddellijk het overeengekomen dekkingsbedrag. U kunt uw klanten een tegoedbon sturen, waarmee zij hun korting kunnen opeisen.

Terwijl de klimaatveranderingen de media steeds meer gaan beheersen, trekt een campagne met “het weer” als één van de speerpunten zeker de aandacht. Uw bedrijf komt hierdoor over als vooruitdenkend en klantvriendelijk.

U heeft een extra stimulans om te kopen gecreëerd. Een kostenvriendelijke, risicovrije weercampagne is een erg aantrekkelijke en zeer effectieve manier om op te vallen tussen de concurrenten en uw afzet te vergroten.

Download voorbeeldberekening voor detail- en groothandel
Download voorbeeldberekening voor detail- en groothandel
Download voorbeeldberekening voor de reissectorWEERRISICO.NL CERTIFICATEN VOOR DE EVENEMENTENSECTOR

Hieronder vindt u een overzicht van de Weer Certificaten die beschikbaar zijn voor marketeers.

Hete Dag: Het Hete Dag Certificaat betaalt een van tevoren bepaald bedrag uit voor iedere dag dat de dagelijkse gemiddelde temperatuur boven het door u bepaalde niveau komt.

Koude Dag: Het Koude Dag Certificaat betaalt een van tevoren bepaald bedrag uit voor iedere dag dat de dagelijkse gemiddelde temperatuur boven het door u bepaalde niveau komt.

Regendagen: Het Regendagen Certificaat betaalt een van tevoren bepaald bedrag uit voor iedere dag dat de dagelijkse hoeveelheid regen boven het door u bepaalde niveau komt.

Droogtedagen: Het Droogtedagen Certificaat betaalt een van tevoren bepaald bedrag uit voor iedere dag dat de dagelijkse hoeveelheid regen onder het door u bepaalde niveau komt.

Sneeuwdagen: Het Sneeuwdagen Certificaat betaalt een van tevoren bepaald bedrag uit voor iedere dag dat de dagelijkse hoeveelheid sneeuw boven het door u bepaalde niveau komt.

Geen Sneeuw: Het Geen Sneeuw Certificaat betaalt een van tevoren bepaald bedrag uit voor iedere dag dat de dagelijkse hoeveelheid sneeuw onder het door u bepaalde niveau komt.

Regenseizoen: Het Regenseizoen Certificaat betaalt een van tevoren bepaald bedrag als de cumulatieve regenval gedurende een bepaalde periode boven het door u bepaalde niveau komt.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.