Wie is DCA

Dienstencentrum Agrarische Markt (DCA) is al jaren actief op de agrarische markt. Hier werken echte marktspecialisten met jarenlange ervaring. DCA is uitgegroeid tot het centrum van informatie over de prijsvorming van agrarische producten.

DCA ademt 24 uur per dag markt. Korte lijnen en het 'in' de markt zitten maakt van DCA de bron voor agrarische ondernemers wat betreft de waarde van hun product.

DCA Marktinformatie:

Abonnementen voor akkerbouw, veehouderij en intensieve veehouderij. Daarbij ontvangt u dagelijks, wekelijks of maandelijks informatie over uw producten door middel van:
  • Digitale nieuwsbrieven
  • SMS service
  • Internet
  • Databank

DCA Risicomanagement

DCA biedt voor agrarische ondernemers de mogelijkheid om zich een jaar rond te laten begeleiden in hun afzetstrategie en prijsrisico. Daarbij wordt d.m.v. een persoonlijk intakegesprek en een uitgebreid risicorapport gekeken naar het risicoprofiel van het bedrijf en de ondernemer. Van daaruit wordt de strategie voor het seizoen bepaald. Gedurende het seizoen staat u constant in contact met de marktspecialisten van DCA en ontvangt u alle mogelijke informatie over uw producten.